Σε έμπρακτη απόδειξη πως εννοεί τα όσα λέει περί ενότητας στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, προχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. O μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού με αφορμή την παραχώρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» στην ΑΕΚ, για τον επαναληπτικό του Europa League με την Νταντί, εξέδωσε ανακοίνωση. «Προτεραιότητα το εθνικό συμφέρον», ανέφερε σχετικά.

«Η απόφασή μας για την παραχώρηση του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», προκείμενου να αγωνιστεί η ΑΕΚ στο πλαίσιο του Europa League, βασίστηκε στην βαθιά πεποίθησή μας ότι πάνω από κάθε διαφωνία ή αντιπαράθεση πρέπει να μπαίνει το εθνικό συμφέρον», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ.

Συνεχίζοντας κάλεσε τους πάντες να φανούν αντάξιοι των περιστάσεων στην αναμέτρηση της Πέμπτης: «Επειδή λοιπόν οι σκέψεις και τα λόγια πρέπει κάποια στιγμή να γίνονται πράξεις, θεώρησα αυτονόητη την παραχώρηση του γηπέδου μας, όταν αυτή μου ζητήθηκε και φυσικά περιμένω από όλους να συμβάλλουν στην ομαλή τέλεση του αυριανού αγώνα, έτσι ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο και η χώρα μας να μειώσει τη ζημία που υπέστη το τελευταίο διήμερο με διάφορες απαράδεκτες ενέργειες και αλλοπρόσαλλες αποφάσεις και δηλώσεις.

Ο Ολυμπιακός λειτούργησε και θα λειτουργεί έχοντας πάντα ως πρώτη του προτεραιότητα το εθνικό συμφέρον».

Πηγή: sport-fm