Συνάντηση μεταξύ του προέδρου του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Αχιλλέα Μακρόπουλου και του Δημάρχου Αθηνών, Γιώργο Καμίνη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 2 Μαΐου.

Θέμα της συζήτησης, αυτό της ιδιοκτησίας της Λεωφόρου αλλά και ανάλυση για τα δημοσιεύματα που ήθελαν την κατεδάφιση του ιστορικού γηπέδου.

Αφού παρότι ο Κ. Καμίνης τοποθετήθηκε, πρέπει να αναλυθεί από που προέρχονταν οι πηγές των δημοσιευμάτων που έθιγαν το θέμα… Το ραντεβού το επεδίωκε εδώ και μέρες ο πρόεδρος του Συλλόγου, με τον Δήμαρχο είτε να αρνείται, είτε να το αποφεύγει. Ο κόμπος όμως έφτασε στο χτένι και οι πιέσεις που δέχτηκε τον έκαναν να αφήσει κατά μέρους τις αόριστες απαντήσεις. Έτσι, μετά την ανακοίνωσή του, θα μιλήσει και για τις προθέσεις του. Το γεγονός βέβαια πως αυτό γίνεται ενόψει προεκλογικής περιόδου, αφήνει υπόνοιες μεν, αλλά χαρακτηρίζεται θετικό, δε.

Αφού στις 10 το πρωί της Τετάρτης, ο Καμίνης θα ακούσει τις ενστάσεις που προέρχονται από τον ερασιτέχνη σχετικά με το θέμα της διπλής ανάπλασης. Με σημαντικότερο, αυτό της ιδιοκτησίας του γηπέδου, με τον Αχιλλέα Μακρόπουλο να απαιτεί τις εγγυήσεις για την αναγνώριση της ιστορικής έδρας του Παναθηναϊκού ώστε να μην υπάρξει οποιαδήποτε άσχημη εξέλιξη με το γήπεδο εάν δεν πραγματοποιηθεί η Διπλή Ανάπλαση.

Πηγή: sport-fm.gr