Ένα από τα χαρακτηριστικά του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια ήταν η συσπείρωση των οπαδών και η στήριξή τους στην ομάδα με μια κατάμεστη Τούμπα σχεδόν σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια. Αυτό όμως το χαρακτηριστικό πια αποτελεί… παρελθόν για τον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς βάσει των στοιχείων που παραθέτει σήμερα η Sportday οι πωλήσεις των εισιτήριων έχουν σημειώσει πτώση κατά περίπου 25%.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο μέσος όρος των εισιτήριων ανέρχεται στις 11.393 ανά παιχνίδι. Συνολικά κόπηκαν 170.896 εισιτήρια στα 15 εντός έδρας παιχνίδια που έγιναν φέτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην Τούμπα.

Νούμερο μικρότερο σε σχέση με τα περσινά δεδομένα, που για 13 παιχνίδια εντός έδρας (δύο ήταν τιμωρημένος) διατέθηκαν 192.792 εισιτήρια. Μέσος όρος; 14.830.

Τα νούμερα αυτά φυσικά δεν αφήνουν έκπληκτους τους ανθρώπους της ομάδας, οι οποίοι γνωρίζουν από πρώτο χέρι και έχουν διαπιστώσει, εδώ και καιρό, ότι έχει υπάρξει μείωση στη διάθεση των εισιτήριων. Ελπίζουν ότι όλα θα αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό στα τρία εντός έδρας παιχνίδια για τα πλέι-οφ.

Πηγή: sport-fm.gr