Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι επαφές του Ντέμη Νικολαΐδη για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της «Ένωσης» φέρεται να έχει προχωρήσει σε κάποιες εμπορικές συμφωνίες με χορηγούς που θα φέρουν χρήματα στα άδεια ταμεία του συλλόγου, ωστόσο αυτά δεν αρκούν και συνεχίζει τις επαφές. Τόσο για νέες εμπορικές συμφωνίες, όσο και-κυρίως-για την εξασφάλιση βασικού χρηματοδότη.

Η γενική συνέλευση της ερχόμενης Τετάρτης δεν είναι δεσμευτική για τον Ντέμη Νικολαΐδη και αν δεν έχει κάτι χειροπιαστό στα χέρια του, δεν πρόκειται να παραστεί σε αυτή επιδιώκοντας ορισμό διοίκησης της επιλογής του. Άλλωστε το πιθανότερο είναι να υπάρξει αναβολή στην προσεχή γενική συνέλευση ελλείψει βιώσιμης πρότασης από τους νυν μετόχους και η επόμενη να οριστεί για τις 9 Μαΐου, μετά τις εκλογές, όταν και η διοίκηση της ΠΑΕ θα επιδιώξει νέα ρύθμιση για τα χρέη.

Στο μεταξύ, ο Ανδρέας Δημητρέλος καταβάλει προσπάθειες δίχως αποτέλεσμα μέχρι τώρα για την εξασφάλιση φορολογικής ενημερότητας, δίχως την οποία πιθανώς υπάρξει πρόβλημα με τα εισιτήρια των αγώνων της ΑΕΚ στα play offs. Παράλληλα αναζητούνται περίπου άλλες 70.000 ευρώ για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις προς πρώην ποδοσφαιριστές. Ήδη λέγεται πως δόθηκαν 50.000 ευρώ στον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς κι εκείνος έδωσε μία εβδομάδα διορία για να εξοφληθεί, ειδάλλως υπάρχει κίνδυνος να ενημερώσει την UEFA για ασυνέπεια της ΑΕΚ στο διακανονισμό που έκανε μαζί της.

Όλα εντάξει με το ταξίδι

Η τραγική οικονομική κατάσταση στην ΠΑΕ ΑΕΚ είχε θέσει σε κίνδυνο τη μετακίνηση και διαμονή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τη Δόξα Δράμας. Τελικώς τα χρήματα βρέθηκαν και κλείστηκαν αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχείο, συνεπώς η «Ένωση» γλίτωσε από έναν ακόμη εξωγηπεδικό διασυρμό.

Ο Νίκος Κωστένογλου για το προσεχές ματς δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Καφέ και Μάκο, τους τραυματίες Δέλλα, Ρίκκα, Σιαλμά και πιθανότατα στον Κοντοέ, αμφίβολοι είναι Μπουγαΐδης (κάκωση) και Χέλγκασον (ίωση), αλλά επανέρχεται ο Λυμπερόπουλος.

Πηγή:sport-fm.gr