Ούτε η μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος στάθηκε ικανή να επαναφέρει στα σχέδια του Ερνέστο Βαλβέρδε τον Γιάννη Φετφατζίδη και τον Ντιόγκο. Αμφότεροι αποκλείστηκαν από την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα (19:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης», που έχει το χαρακτήρα φιέστας μετά τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο 21χρονος Έλληνας μέσος έχει να αγωνιστεί από τις 11 Μαρτίου και τη νίκη επί του Άρη με 3-0, όταν αγωνίστηκε για μόλις έντεκα λεπτά ως αλλαγή. Μετά από αρκετό καιρό στην αποστολή του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν ο Βιθέντε Μόνχε και ο Λιούμπομιρ Φέισα.

Εκτός πλάνων του Βάσκου τεχνικού είναι επίσης ο τραυματίας Αριέλ Ιμπαγάσα, που συνέχισε το εντατικό πρόγραμμα θεραπείας, ενώ δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση ο Μπάμποβιτς λόγω ενόχλησης που ένιωσε στον ώμο. Στη 18μελή αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν και για λόγους τακτικής οι Παπάζογλου, Ποτουρίδης και Δασκαλάκης .

Αναλυτικά η αποστολή: Κάρολ, Μέγερι, Μανιάτης, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Φέισα, Τζιμπούρ, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Μιραλάς, Φουστέρ, Χολέβας, Α. Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Μόνχε, Ορμπάιθ, Τοροσίδης, Μακούν, Αμπντούν.

Πηγή: sport-fm.gr