Τις επαφές για την εξεύρεση τόσο χρηματοδότη όσο και πηγής εσόδων για την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία της ΑΕΚ συνεχίζει ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο πρώην πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ είναι ο μοναδικός άνθρωπος αυτή τη στιγμή που εκφράζει την επιθυμία να σώσει την ομάδα και ελπίζει πως θα τα καταφέρει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της επόμενης έχοντας, έχοντας παράλληλα το καλοκαίρι τη δυνατότητα να κάνει μεταγραφές.

Ο Νικολαΐδης μιλάει με διάφορους ανθρώπους, όμως δεν θέλει να γίνουν γνωστές οι κινήσεις του για δύο λόγους. Θεωρεί ότι αν δημοσιοποιηθούν οι επαφές του αυτό μπορεί να οδηγήσει σε «ναυάγιο» τις όποιες συζητήσεις έχει, ενώ δεν θέλει να δημιουργηθούν μεγάλες προσδοκίες από τον κόσμο.

Άλλωστε, μπορεί να μην είναι τυχαία η δήλωση του Χάρη Οικονομόπουλου, ο οποίος εξέφρασε την άποψη πως «ήρθε η ώρα του Ντέμη»!

Ένα από τα κύριο θέματα συζήτησης στη Γενική Συνέλευση της 25ης Απριλίου αναμένεται να αποτελέσει η τιμή της μετοχής της ΠΑΕ, αν τελικά δεν δώσουν λύση ο Νοτιάς και οι Supporters. Τότε θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να υπάρχει άνοιγμα στον κόσμο της ομάδας και αναμένεται να συζητηθεί η έγκριση μεγάλης ΑΜΚ, της τάξης των 20 εκατ. ευρώ με τιμή μετοχής 0,33 και με δημόσια εγγραφή.

Τι γίνεται με την Ευρώπη

Τέλος του μήνα ή το αργότερα αρχές Μαΐου αναμένεται να γίνει γνωστή η απόφαση της UEFA για το ευρωπαϊκό μέλλον της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν. Το βράδυ της Τετάρτης η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ κατέθεσε στην ΕΠΟ τα σχετικά έγγραφα και ο έλεγχος από την Ελληνική Ομοσπονδία αναμένεται να διαρκέσει περίπου 20-25 μέρες.

Όταν τελειώσει ο εγχώριος έλεγχος, τότε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θα ζητήσει τα στοιχεία που την ενδιαφέρουν και στη συνέχεια θα αποφασίσει αν θα άρει ή όχι τον μονοετή αποκλεισμό της Ένωσης από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πηγή: sport-fm.gr