Την επόμενη μέρα της ΑΕΚ προσπαθεί να διασφαλίσει ο Ντέμης Νικολαΐδης, έχοντας στο πλευρό του «δυνατούς» επιχειρηματίες. Οι συζητήσεις του πρώην προέδρου της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο με τους συγκεκριμένους ανθρώπους που θέλουν να επενδύσουν στην ομάδα. Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει θετική κατάληξη στην υπόθεση, αφού πρόκειται για υπαρκτό ενδιαφέρον με ρεαλιστική προοπτική.

Ο Νικολαΐδης φέρεται να έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον Γιάννη Μπεθάνη από τις 12 Φεβρουαρίου και έχουν περάσει διάφορα στάδια, όμως ποτέ δεν έχουν σταματήσει να μιλούν οι δύο άνδρες.

Ο επιχειρηματίας, που επαγγελματικά ασχολείται με το real estate, φέρεται να είναι ο άνθρωπος που κινεί τα «νήματα» στην υπόθεση και έχει φέρει σε επαφή τον παλαίμαχο επιθετικό με τους επιχειρηματίες και δρα συμβουλευτικά.

Μάλιστα, ο κ. Μπεθάνης δεν επιθυμεί να πέφτουν πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ δεν φαίνεται ότι διεκδικεί κάποιο πόστο στην Ένωση. Το μόνο που δείχνει να τον ενδιαφέρει είναι το θέμα του γηπέδου, κάτι που αφορά και το επάγγελμά του.

Οι συζητήσεις με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους φαίνεται ότι έχουν ενταθεί τις τελευταίες δέκα μέρες και τα μηνύματα είναι αρκετά αισιόδοξα. Οι δύο επιχειρηματίες, πάντως, λέγεται πως είναι Έλληνες με πολύ μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Η ενημέρωση για την πορεία των διαπραγματεύσεων είναι ιδιαίτερα περιορισμένη, μα οι λιγοστές πληροφορίες μιλούν για πολύ προχωρημένες επαφές και ίσως αρκετά σύντομα να κλείσει θετικά το θέμα. Από την πλευρά του, ο Νικολαΐδης παρουσιάζεται επιφυλακτικός και θεωρεί ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ δεν επιθυμεί να επιστρέψει στα κοινά της ομάδας και προσπαθεί να βρει λύσεις, ώστε η ΠΑΕ να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις που έχει απέναντι στην Εφορία και όπου αλλού χρωστάει χρήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συζητήσεις του Νικολαΐδη με τους επιχειρηματίες δεν σχετίζονται με τον… αγώνα του «Δικεφάλου» να γλιτώσει την τιμωρία από την UEFA.

Πηγή: sport-fm.gr