Ο θρυλικός επιθετικός της Λίβερπουλ, Ρόμπι Φάουλερ, θυμάται  τα παιχνίδια που θεωρεί ότι επηρέασαν περισσότερο από οποιαδήποτε άλλα την καριέρα του. Λίβερπουλ – Φούλαμ 5-0 (05/10/1993)

«Εκείνο ήταν το ντεμπούτο μου στο “Ανφιλντ” και θυμάμαι ότι ήμουν απίστευτα νευρικός. Ημουν κοκκινισμένος, ντροπαλός και κοκαλιάρικος πιτσιρικάς, όταν έλαβα την ειδοποίηση ότι θα έπαιζα. Και μετά έβαλε πέντε γκολ και ήταν πραγματικά απίστευτο, εκπληκτικό. Νομίζω ότι κάτι τέτοιο το έχουν καταφέρει γενικά μόνο 4-5 παίκτες στην ιστορία της Λίβερπουλ κι εγώ το έκανα στο πρώτο παιχνίδι μου. Ωστόσο, δεν βγήκα έξω να το γιορτάσω και να πανηγυρίσω. Απλά γύρισα σπίτι μου, χαλάρωσα και παρήγγειλα κινέζικο». Λίβερπουλ – Αρσεναλ 3-0 (28/08/1994)

«Αυτό ήταν σίγουρα το μεγαλύτερο παιχνίδι που άλλαξε τη ζωή μου. Στάθηκα απέναντι σε θρύλους. Σίμαν, Ανταμς, Ντίξον, Γούιντερμπερν, Κίον και τους νίκησα, ενώ ήταν ολοι τους διεθνείς με την Αγγλία. Το ότι έκανα χατ τρικ απέναντί τους ήταν θρυλικό και απίστευτο. Οι λέξεις πραγματικά δεν μπορούν να περιγράψουν το πώς είχα αισθανθεί τότε, αλλά και όποτε το θυμάμαι. Το ότι έβαλα τρία γκολ σε τέσσερα λεπτά και 33 δευτερόλεπτα απέναντι σε αυτή την άμυνα, ήταν ανεπανάληπτο». Ισπανία – Αγγλία 0-0, 2-4 πέναλτι (22/06/1996)

«Εχω την αίσθηση ότι δεν θυμούνται πολλοί πως βρισκόμουν κι εγώ στην ομάδα του EURO ’96. Μπήκα όμως στα προημιτελικά με την Ισπανία και στο φινάλε θα ερχόταν η δική μου σειρά για να εκτελέσω το πέμπτο πέναλτι στη διαδικασία μετά το 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση. Η αλήθεια είναι ο Σίμαν μου έκανε μεγάλη χάρη, αποκρούοντας προηγουμένως το πέναλτι του Ναδάλ και με έσωσε. Είχα αγχωθεί ότι θα το έχανα και θα έμενα αρνητικά στην ιστορία, αλλά τελικά δεν χρειάστηκε να εκτελέσω καν. Η απόκρουση του Σίμαν σήμαινε πρόκριση». Λίβερπουλ – Μπέρμιγχαμ 1-1, 5-4 πέναλτι (25/02/2001)

«Εκείνη ήταν η πρώτη φορά που φορούσα το περιβραχιόνιο της Λίβερπουλ σε έναν τελικό (League Cup). Δεν ήταν η καλύτερη χρονιά μου και δεν είχα πάρει όσα παιχνίδια θα ήθελα. Ωστόσο, σκόραρα ένα ωραίο γκολ για το 1-0 και μετά στη διαδικασία των πέναλτι ήμουν εύστοχος. Ηταν το πρώτο τρόπαιο που σήκωνα και στο τέλος η ευτυχία θα ολοκληρωνόταν με το τρομερό τρεμπλ που κάναμε». Πηγή: gazzetta.gr