Το αποτέλεσμα της ΑΕΚ στη Λάρισα (0-0), αλλά κυρίως η εικόνα της στο παιχνίδι αυτό, καθώς δημιούργησε λίγες ευκαιρίες στην αντίπαλη περιοχή, δυσαρέστησαν ιδιαίτερα τον Μανόλο Χιμένεθ. Έτσι, ο Ανδαλουσιανός τεχνικός, εκτός τις παρατηρήσεις που έκανε στους παίκτες του την Κυριακή (21/01), έδωσε συνέχεια και στη χθεσινή προπόνηση.

Ο Χιμένεθ έκανε παρατηρήσεις σε έντονο ύφος, ιδιαίτερα σε όσους συμμετέχουν στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας. «Δεν είναι δυνατόν να βάζουμε τέσσερα γκολ σε ένα ματς και με άλλον αντίπαλο να μην μπορούμε να κάνουμε ούτε φάση», είπε -μεταξύ άλλων- στους ποδοσφαιριστές του.

Με τα «γκάζια» αυτά, ο 54χρονος φαίνεται να επιδιώκει περισσότερο πάθος και ένταση από την ομάδα του, η οποία βγάζει μια εικόνα απογοήτευσης μετά την γκέλα στον Κάμπο. Σε μια περίοδο, μάλιστα, που ακολουθούν τα τρία παιχνίδια με τον Ολυμπιακό (δύο για το Κύπελλο και ένα για τη Super League).

Εκτός από τον Χιμένεθ, δεν αποκλείεται την ψυχολογική τόνωση των «κιτρινόμαυρων» να επιχειρήσει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος λέγεται πως θα πάει στα Σπάτα σήμερα το απόγευμα για να μιλήσει στους παίκτες και να τους τονώσει το ηθικό.