Στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου θέλει να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ έπειτα από τη σεζόν 1984-85 και κάθε ποδοσφαιριστής που κρίνεται ότι μπορεί να συμβάλει σε αυτήν την προσπάθεια, θεωρείται πολύτιμος. Δύο από αυτούς είναι οι Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Ομάρ Ελ Καντουρί, για τους οποίους υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

Αλλά, στη Μικράς Ασίας δεν έδειξαν διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τους δύο αυτούς παίκτες, τουλάχιστον με τις προσφορές που είχαν στα χέρια τους, καθώς εκείνες κρίθηκαν μικρές.

Όσον αφορά τον Σέρβο επιθετικό, η Ρεν επιμένει να τον εντάξει στο δυναμικό της, αλλά στον «δικέφαλο» -όπως πηγάζει από τα ρεπορτάζ στη Θεσσαλονίκη- δεν συγκινήθηκαν με το αντίτιμο που τους έγινε γνωστό. Επίσης, ο «Πρίγιο» είναι ένας παίκτης πολύτιμος για τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου και η αναπλήρωσή του σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο είναι τουλάχιστον περίπλοκη υπόθεση.

Όσον αφορά τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό, η Κροτόνε προσπάθησε να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Sky Sport», η συμφωνία δεν προχώρησε λόγω άρνησης του ΠΑΟΚ. Και σε αυτήν την περίπτωση, φέρεται να απάντησαν από τους «ασπρόμαυρους» ότι θα παραχωρούσαν τον παίκτη μόνο σε περίπτωση που δεχόντουσαν μια δελεαστική πρόταση. Πάντως, στην Ιταλία γράφεται πως το θέμα παραμένει ανοικτό και συνεχίζονται οι συζητήσεις.