Τους τελευταίους μήνες της θητείας του στο «Ολντ Τράφορντ» φαίνεται πως διανύει ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, καθώς σύμφωνα με σημερινά αγγλικά δημοσιεύματα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να προχωρήσει στην πώληση του Βούλγαρου επιθετικού το ερχόμενο καλοκαίρι. Επιβεβαιώνει, ουσιαστικά, ο Φέργκιουσον!

Ο χρόνος συμμετοχής του 31χρονου φορ έχει περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό τη φετινή σεζόν, με τον ίδιο να αποτελεί ουσιαστικά την τέταρτη επιλογή του σερ Άλεξ Φέργκιουσον για τη γραμμή κρούσης των πρωταθλητών Αγγλίας, πίσω από τους Ρούνεϊ, Ερνάντες και Γουέλμπεκ.

Μάλιστα ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με το θέμα, τονίζοντας πως «ο Ντίμιταρ έχει συμβόλαιο με την ομάδα, ωστόσο από τις συζητήσεις που έχω κάνει μαζί του ξέρω ότι θέλει να αγωνίζεται βασικός. Είναι λογικό για έναν παίκτη της ηλικίας του να σκέφτεται σοβαρά τις επιλογές που έχει και σίγουρα αποτελεί απογοητεύσει να μην βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Θα εξετάσουμε το θέμα το καλοκαίρι, έως τότε παραμένει ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ».

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα, η Παρί Σεν Ζερμέν περιμένει ήδη στη… γωνία, με το Παρίσι να μοιάζει αυτή τη στιγμή ως ένας από τους πιθανότερους προορισμούς του έμπειρου επιθετικού.

Ο Μπερμπάτοφ μετρά φέτος 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 8 φορές.

Πηγή: england365