Τα ονόματα που βρίσκονται διαρκώς στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο ως πιθανοί μεταγραφικοί στόχοι είναι πολλά, αλλά ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, τονίζει μέσω Facebook ότι η ονοματολογία που «παίζει», δεν ισχύει και ότι «το ρόστερ έκλεισε».

Με άλλα λόγια και βάσει των όσων σημειώνει με το συγκεκριμένο ποστ, οι Κέβιν Μιραλάς, Ιγκόρ και Εσχάν Χατζισαφί θα είναι οι τρεις προσθήκες στις οποίες Προχώρησαν οι πειραιώτες για το έμψυχο δυναμικό τους αυτήν τη μεταγραφική περίοδο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Καραπαπά αναφέρει: «Ο κόσμος να μην παρασύρεται απο τη μεταγραφολογία. Το ρόστερ έκλεισε. Τα ονόματα που γράφονται δεν υπάρχουν. Η ομάδα μας έχει εξαιρετικό υλικό με το οποίο θα δουλέψει ο νεος προπονητής για να φτιάξει μια πολύ δυνατή ομάδα που θα δώσει τε πάντα για τους στόχους μας. Αυτό που δουλεύουμε τώρα είναι να φύγουν κάποιοι παίκτες που δεν είναι στα πλάνα για το μέλλον. Και τα ΜΜΕ ας βάλουν φρένο στη μεταγραφολογία γιατί δεν θα αφήσουμε να κοροιδεύουν τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! (Και στις 15:00 ραντεβού στο ΝΑΟ)».

0147877309650374457