Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι πολυτάλαντος! Πέρα από την εκτελεστική του δεινότητα όταν βρίσκεται μπροστά στις ποδοσφαιρικές εστίες, έχει και την ικανότητα να ξεσηκώνει τα πλήθη! Όχι μόνο με τους πανηγυρισμούς του, αλλά και με την ιδιότητα του DJ! Όπως έκανε και στο πάρτι του Ντιντιέ Ντρογκμπά!

Ο Ιβοριανός αστέρας διοργάνωσε εκδήλωση για τον φιλανθρωπικό οργανισμό που ο ίδιος έχει ιδρύσει, έπειτα από την κατάθεση 15.000 λιρών από επιχειρηματία, ο οποίος χάρισε αυτό το ποσό για μια προπόνηση με τον επιθετικό της Τσέλσι!

Ο εν λόγω άνδρας, μάλιστα, τη στιγμή που παραλάμβανε από τον Ντρογκμπά ένα βραβείο σε σχήμα μπάλας, δήλωσε πως «θα το δώσω στον… Φερνάντο Τόρες», κάνοντας τη σχετική καζούρα!

Στο πάρτι του διεθνούς φορ, το «παρών» έδωσε η πριγκίπισσα Βεατρίκη, ο σύντροφός της, Ντέιβ Κλαρκ και πολλοί ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ. Ανάμεσα σε αυτούς, φυσικά ο Τζιμπρίλ Σισέ! Ο Γάλλος, εκτός από τις στυλιστικές του προτιμήσεις, έκανε επίδειξη και των ικανοτήτων του σε ρόλο DJ, όταν κλήθηκε να διασκεδάσει τους παρευρισκόμενους! Μαζί του και ο Σον – Ράιτ Φίλιπς που ήταν το… δεξί του χέρι στα decks!

Πηγή: england365.gr