Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ακούγεται έντονα για κάποιον αγγλικό σύλλογο, ούτε η πρώτη φορά που η αναφορά έχει να κάνει με την ομάδα της Λιντς. Ωστόσο, είναι η πρώτη φορά που η φημολογία αυτή έρχεται από την Κύπρο, κάτι που δεν είναι τόσο παράξενο, όσο αρχικά μπορεί να δείχνει.

Προπονητής στα «παγόνια» είναι ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ (της κυπριακής) και του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστενσεν, τον οποίον γνωρίζουν καλά στη Μεγαλόνησο και προφανώς κάποιοι από τους εκεί δημοσιογράφους διατηρούν ακόμη επαφές με εκείνον.

Το δημοσίευμα του της κυπριακής ιστοσελίδας Goal.com.cy, αναφέρει ότι εκτός από το ζωηρό ενδιαφέρον της, για ρήτρα στο συμβόλαιο του «Πρίγιο» και για ποσοστό μεταπώλησης στη Λέγκια Βαρσοβίας. Ωστόσο, ξεκαθαρίζεται ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ…

Η Λιντς αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας (Β’ κατηγορία), αλλά αυτήν τη σεζόν κάνει προσπάθεια επιστροφής στην Πρέμιερ Λιγκ, βρισκόμενη στην 5η θέση του πρωταθλήματος, κάτι που με βάση την τωρινή κατάταξη, της δίνει εισιτήριο στα μπαράζ ανόδου.