Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς λύνει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ, από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο αυτό που έβγαινε ήταν ότι επρόκειτο για μια κοινή απόφαση διοίκησης και προπονητή. Τελικά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποφάσισε να το διαψεύσει αυτό, λέγοντας πως ήταν απόφαση καθαρά της διοίκησης.

Μπορεί στην ΑΕΚ να δυσκολεύονται στο να καταλήξουν αν ήταν ή όχι κοινή απόφαση, αλλά θα πρέπει σύντομα να καταλήξουν στο ποιος είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του διεθνή Σουηδού στόπερ. Ο Μπάγεβιτς είχε επαφή με τον Σταύρο Αδαμίδη τη Δευτέρα και σε αυτή φέρεται να του είπε πως το καλύτερο για την Ένωση θα ήταν να αποκτήσει έναν εκ των Σωτήρη Κυργιάκου ή Βαγγέλη Μόρα.

Η αλήθεια είναι πως όντως ένας εξ αυτών των δύο θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ την ΑΕΚ τόσο αγωνιστικά όσο και στο να ικανοποιηθεί ο κόσμος με τη μεταγραφή, αλλά η πραγματικότητα λέει πως είναι εξαιρετικά δύσκολο ως αδύνατο να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα είτε ο Κυργιάκος είτε ο Μόρας. Ο λόγος είναι καθαρά οικονομικός, καθώς ο Sotis έχει συμβόλαιο παρόμοιο με του Μαϊστόροβιτς, που έφυγε καθαρά για λόγους οικονομίας, ενώ ο Μόρας δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μπολόνια και δεν πρόκειται οι ροσομπλού να τον… χαρίσουν επειδή η ΑΕΚ καίγεται για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού που θα είναι καλύτερος του «Μαΐστρο». Γιατί αν αυτός που έρθει δεν είναι ανώτερος, τότε θα μιλάμε για αποδυνάμωση της ομάδας και ο Αδαμίδης είχε δεσμευθεί από το Ζέεφελντ ότι δε θα υπάρξουν εκπτώσεις στο ρόστερ της Ένωσης…

Πηγή: gazzetta.gr