Ήταν από τους παίκτες που κέρδισε τις εντυπώσεις το διάστημα που ο Παναθηναϊκός κρατούσε υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά πλέον οι εμφανίσεις του δεν έχουν καμία σχέση και η απόδοσή του έχει πέσει κατακόρυφα. Ο λόγος για τον Όσκαρ Χίλιεμαρκ, ο οποίος είχε πάρα πολύ καλές παρουσίες με τα πράσινα, ειδικά από τη στιγμή που τραυματίστηκε σοβαρά ο Λουτσιάνο και ανέλαβε έναν ρόλο «δεκαριού» στο σύνολο του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Το τελευταίο διάστημα ο Σουηδός διεθνής έχει τόσο χαμηλά στάνταρ απόδοσης, που έχει δημιουργήσει προβληματισμό ακόμη και στον Παναθηναϊκό των πολλών θεμάτων. Χαρακτηριστικότερο δείγμα του πολύ κακού «φεγγαριού» του, είναι η εικόνα του χθες στα Πηγάδια και οι ευκαιρίες που έχασε στο τελευταίο διάστημα του αγώνα, που εάν αξιοποιούνταν (ειδικά η τελευταία), οι «πράσινοι» θα είχαν φύγει με «διπλό» κόντρα στην Ξάνθη.

Ο Εβρίτης τεχνικός είναι φανερά μη ικανοποιημένος από τον 25χρονο άσο, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι δεν του εμπιστεύεται φανέλα βασικού έπειτα από το αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 19 Νοεμβρίου. Η τελευταία φορά που εκείνος προτιμήθηκε για την ενδεκάδα, ήταν το παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, στις 29/11. Πάντως, δεν φαίνεται αυτήν τη στιγμή να υπάρχει η σκέψη τερματισμού του δανεισμού του από την Τζένοα.

Όσο για τους οπαδούς, βλέπουν ότι πράγματι ο Χίλιεμαρκ έχει αισθητά μειωμένη επίδοση στο χορτάρι, αλλά έχουν εμπιστοσύνη στους χειρισμούς του Ουζουνίδη.