Καλή η κατάκτηση του Λιγκ Καπ, αλλά ο πρώτος στόχος της Λίβερπουλ είναι η τετράδα ώστε να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, σύμφωνα με τον Κρεγκ Μπέλαμι.

Ο Ουαλός επιθετικός τόνισε πως η σεζόν δεν τελείωσε για τους «κόκκινους», αφού είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν την έξοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

«Δεν είναι το τέλος της σεζόν για εμάς επειδή πήραμε ένα τρόπαιο. Η πίεση είναι μεγάλη στους παίκτες αυτής της ομάδας για να παίζουμε πάντα όσο καλύτερα μπορούμε και αυτό είναι που πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε», τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι αυτό που ονειρεύεται κάθε ποδοσφαιριστής. Εκεί αξίζει να παίζει αυτή η ομάδα και εμείς πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να το καταφέρουμε αυτό σε μόνιμη βάση».

Όσον αφορά το αν καταφέρει η Λίβερπουλ να κατακτήσει κι άλλα τρόπαια στο άμεσο μέλλον, τόνισε: «Πρέπει να περιμένουμε για να το δούμε αυτό. Κάποιοι πίστευαν ότι και η Μπέρμιγχαμ θα είχε την ανάλογη συνέχει μετά την κατάκτηση του περσινού Λιγκ Καπ, αλλά σίγουρα δεν είχε».

Τέλος, αναφέρθηκε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για την πρώην ομάδα του και φιναλίστ του Λιγκ Καπ, Κάρντιφ: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, κάτι που αποδείχθηκε και στο γήπεδο. Οι τελικοί είναι πάντα πολύ δύσκολοι και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα. Στο τέλος πιστέψαμε ότι θα κερδίζαμε, αλλά εκείνοι πάλεψαν και πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε. Ήταν καταπληκτικοί. Δυστυχώς για αυτούς και ευτυχώς για μας κανείς δεν πρόκειται να θυμάται τι έγινε. Θα είναι απλά ένα ακόμη τρόπαιο στην ιστορία αυτού του σπουδαίου συλλόγου. Για αυτό λυπάμαι λίγο για αυτούς».

Πηγή: sport-fm.gr