Οι απουσίες του Λέτο και του Κουίνσι καθιστούν απαραίτητη την παρουσία του στην αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα όμως θέλοντας να κερδίσει περισσότερα από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο σκοπεύει να τον τοποθετήσει και πίσω από τον επιθετικό.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος προέρχεται από τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο που τον είχε αφήσει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στο τελευταίο παιχνίδι των πράσινων με τον Λεβαδειακό, ο Φερέιρα τον χρησιμοποίησε για περίπου μισή ώρα.

Τώρα στο παιχνίδι με τους ακρίτες αναμένεται να είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στην ενδεκάδα μετά την αποθεραπεία του.

Χθες ο Πορτογάλος τεχνικός τον δοκίμασε στην αριστερή πλευρά για το πρώτο ημίχρονο, αλλά και πίσω από τον επιθετικό, τον Τοτσέ, εκεί που συνήθως αγωνίζεται ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού.

Οι σκέψεις του Πορτογάλος είναι λοιπόν να τοποθετήσει τον Λάζαρο πίσω από τον επιθετικό. Στην περίπτωση αυτή ο Ζέκα θα παραμείνει στο άκρο. Ο Κλέιτον μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ακραίος ή και ως επιθετικός σε ένα σύστημα που μοιάζει αρκετά με αυτό που είχε δοκιμάσει ο Φερέιρα στις αρχές της σεζόν.

Ο Καρνέζης θα είναι στην εστία. Στο δεξί άκρο, βάσει των όσων έδειξε χθες ο Φερέιρα θα αγωνιστεί ο Μαρίνος αντί του Βύντρα. Ο Σπυρόπουλος αριστερά. Κατσουράνης και Σιμάο στη μεσαία γραμμή.

Πηγή: sport-fm.gr