Ο Γιάγκος Βούκοβιτς δεν έχει ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό αυτής της σεζόν, ενώ κάτι αντίστοιχο και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό ισχύει και για τον Χρβόγιε Μίλιτς. Δεν θα ήταν καθόλου παράδοξο, λοιπόν, να αναζητήσουν την τύχη τους μακριά από τον Πειραιά και σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ, δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί άμεσα.

Για τον Σέρβο στόπερ φέρεται να ενδιαφέρεται η Μάλαγα, στην οποία πλέον εργάζεται ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής των Πειραιωτών, Μάριο Ουσίγιος. Ο Βούκοβιτς έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από μια θλάση, ενώ δύσκολα θα έχει ευκαιρίες στη συνέχεια, καθώς ο Τάκης Λεμονής δείχνει να επιστεύεται περισσότερο τους Μποτία, Σισέ και Ένγκελς. Το βασικό για εκείνον είναι να πάει κάπου όπου θα αγωνίζεται βασικός, προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες του για συμμετοχή με την Εθνική της χώρας του στο Μουντιάλ 2018.

Για τον Κροάτη μπακ, ο οποίος επίσης δεν είναι στις βασικές επιλογές του «ερυθρόλευκου» κόουτς, φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον ομάδα της Ρωσίας. Η χώρα δεν είναι καθόλου άγνωστη για τον Μίλιτς, καθώς είχε αγωνιστεί εκεί με τη Ροστόφ για δύο σεζόν.