Ο ένας μετά τον άλλο οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ περνούν την πόρτα της εξόδου και τρέχουν να προλάβουν να φύγουν πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Τα οικονομικά προβλήματα της «Ένωσης» είναι τεράστια και όλοι ψάχνουν ένα καλύτερο «αύριο» στην καριέρα τους.

Ο τελευταίος που φαίνεται να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι ο Γρηγόρης Μάκος. Ο διεθνής μέσος θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία του «Δικεφάλου», όμως εκείνος φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσει με κάποια ομάδα της Bundesliga.

Σε αντίθεση με τον Γκέντσογλου και τον Μπερνς, στην ΑΕΚ σκέφτονται να παραχωρήσουν ως δανεικό τον Μάκο και να μπει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Έτσι, ελπίζουν να μπορέσουν να μπουν κάποια χρήματα στα ταμεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Καράμπελας έχει ετοιμάσει τις βαλίτσες του για τη Γερμανία και το σημερινό παιχνίδι με τον Εργοτέλη θα είναι το τελευταίο του με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα.

Ο 27χρονος μπακ έχει συμφωνήσει με την Καρλσρούη και έχει ήδη ενημερώσει τους συμπαίκτες του πως τη Δευτέρα θα φύγει για τη Γερμανία. Αρχικά ο Καράμπελας θα υπογράψει συμβόλαιο για έξι μήνες και ελπίζει να καταφέρει να πείσει με τις εμφανίσεις του, ώστε να έχει πιθανότητες ανανέωσης ή να προσελκύσει άλλους ενδιαφερόμενους.

Ο παίκτης μαζί με τον δικηγόρο του συναντήθηκαν με τον Σταύρο Αδαμίδη, αφού ήθελαν να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για το – κοινή συναινέσει – «διαζύγιό» τους. Ανάμεσα στις δύο πλευρές θα γίνει ο απαραίτητος διακανονισμός (με βάθος εξαμήνου) των οφειλών της ΠΑΕ προς τον ποδοσφαιριστή και φυσικά το απαραίτητο «κούρεμα» της οφειλής.

Ωστόσο, οι δύο παραπάνω περιπτώσεις δεν είναι οι μοναδικές… Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος «ψάχνεται» στην Αγγλία, όπου έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του. Ωστόσο, η SportDay υποστηρίζει ότι ο 33χρονος γκολκίπερ βρίσκεται στο «στόχαστρο» μίας ομάδας της Σούπερ Λίγκας.

Παράλληλα, ο Παναγιώτης Λαγός θέλει να φύγει από την ΑΕΚ και θα το είχε κάνει ήδη, αν δεν είχε προκύψει ο τραυματισμός του και δεν έχανε την ευκαιρία να τον «τσεκάρουν» κάποιες ομάδες από το εξωτερικό. Οι συνεργάτες του 26χρονου παίκτη ψάχτηκαν στην αγορά του Βελγίου, ενώ είχε υπάρχει ενδιαφέρον από γερμανική ομάδα.

Την ίδια ώρα, ο Στίβεν Μπέλεκ φέρεται να επιθυμεί να επιστρέψει στην Ουντινέζε, ενώ ο Χουάν Κάλα σκέφτεται το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος (σ.σ.: ο Χιμένεθ δεν τον έχει ξεχάσει).

Πηγή: sport-fm.gr