Όπως έχει γίνει γνωστό, ο εισηγητής του θέματος στο αρμόδιο όργανο της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας είχε ζητήσει τον άμεσο αποκλεισμό του «Δικεφάλου του Βορρά» από το Europa League, χωρίς να παίξει με την Ουντινέζε, και να μην αγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις για τα επόμενα τρία χρόνια!

Άνθρωπος-κλειδί στη συγκεκριμένη υπόθεση αποδείχθηκε ο Θοδωρής Θεοδωρίδης, τον οποίο γνωρίζει πριν από το 2004 ο Θοδωρής Ζαγοράκης και έχουν άριστες σχέσεις. Συγκεκριμένα, το «δεξί χέρι» του Μισέλ Πλατινί έπεισε τον πρόεδρο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να παραστεί ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής, αφού του ανέφερε έπαιζε σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα.

Επίσης, βοήθησε στην αποδοχή του Ζαγοράκη από την UEFA στην εκδίκαση της υπόθεσης. Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ πέρασε το μήνυμα ότι πρέπει μέχρι τον ερχόμενο Ιούνιο (όταν θα εξεταστεί ξανά ο φάκελος της ομάδας) να μην υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τρίτους. «Αυτό το ποσό δεν αρκεί να μειωθεί, αλλά πρέπει να μηδενιστεί…», είπε ο Ζαγοράκης.

Πλέον ο Ζαγοράκης, Βρύζας, Κωνσταντινίδης και οι υπόλοιποι συνεργάτες τους θα πρέπει να τα βάλουν και πάλι κάτω και να βρουν λύσεις, ώστε να βρεθούν έσοδα και να σβήσουν όποιες οφειλές υπάρχουν.

Πηγή: sport-fm.gr