Μόνο ευχαριστημένος δεν ήταν (και πώς θα μπορούσε άλλωστε) από την εμφάνιση των παικτών με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο Μπεσνίκ Χάσι. Ο Κοσοβάρος τεχνικός δεν έκρυψε την απογοήτευσή του την ήττα με 3-2 από τους Πορτογάλους στο Καραϊσκάκη και με εξαίρεση τον Πάρντο, κανένας παίκτης δεν ξέφυγε από τις παρατηρήσεις του.

Ο 45χρονος μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του για μία ώρα στην αίθουσα προβολής βίντεο στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και τους έδειξε όλα τα λάθη που έκαναν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Σύμφωνα με τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ, ακούστηκαν φράσεις όπως «αυτά δουλεύαμε τις προηγούμενες ημέρες» και «τι είναι αυτά που κάνατε;». «Από όσα είχαμε σχεδιάσει, δεν είδαμε να βγαίνει τίποτα στον αγωνιστικό χώρο και τίποτα να μην πηγαίνει καλά», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο Χάσι στους ποδοσφαιριστές.

Βεβαίως, και ο ίδιος ο Χάσι έχει σημαντικές ευθύνες για το αποτέλεσμα κόντρα στη Σπόρτινγκ, αλλά και την εικόνα της ομάδας του. Ιδίως όσον αφορά τις επιλογές του στο αρχικό σχήμα…