«Κολλάει» η μεταγραφή του Σάμαρη στη Νιούκαστλ

Πρόβλημα τα 20 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για την απόκτηση του διεθνή μέσου


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
23:23
30/07/2017
«Κολλάει» η μεταγραφή του Σάμαρη στη Νιούκαστλ
loading

Η μεταγραφή του Ανδρέα Σάμαρη από την Μπενφίκα στην Νιούκαστλ βρίσκεται στον «αέρα», καθώς οι «καρακάξες» διστάζουν να πληρώσουν τα 20 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για την απόκτηση του διεθνή μέσου.

Έτσι μόνο σίγουρη δεν θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Ανδρέα Σάμαρη από την Μπενφίκα στη Νιούκαστλ. Μπορεί ο πορτογαλικός Τύπος να παρουσίαζε ως δεδομένο το deal μεταξύ των δύο ομάδων, ωστόσο τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Νιούκαστλ και Μπενφίκα κορυφώθηκαν τις προηγούμενες μέρες με τους «Αετούς της Λισαβόνας» ωστόσο δείχνουν να μην δείχνουν διάθεση να πέσουν κάτω από τα 20 εκατ. ευρώ.

Οι Άγγλοι από την πλευρά τους δείχνουν να κάνουν πίσω με τον Ράφα Μπενίτεθ να συνειδητοποιεί πως από την στιγμή που η Νιούκαστλ δεν έχει καταφέρει να ξεφορτωθεί κάποια συμβόλαια παικτών που δεν υπολογίζονται για τη νέα χρονιά τότε η μεταγραφή του Σάμαρη δεν μπορεί να ευοδωθεί.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των φετινών υποχρεώσεων της Νιούκαστλ στην Premier League (13/8) έχει ξεκινήσει με τον σύλλογο να εμφανίζεται διστακτικός σε ότι αφορά τα χρήματα που θα πρέπει να δαπανηθούν για τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού.

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει