Μαίνεται η κόντρα μεταξύ της οικογένειας Μαραντόνα και του Ντάνι Άλβες. Όλα ξεκίνησαν από μια δήλωση του Βραζιλιάνου μπακ της Γιουβέντους, ο οποίος χαρακτήρισε κακό παράδειγμα τον Ντιεγκίτο, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος δεν θα ήταν υπερήφανος εάν κατακτούσε Μουντιάλ με γκολ που επιτεύχθηκε με το χέρι.

Μετά την κόρη του Αργεντινού, Ντάλμα, η οποία την ημέρα του πατέρα απάντησε με ένα επικριτικό ποστ εναντίον του Ντάνι Άλβες, σειρά πήρε ο ίδιος ο Ντιέγκο. Ο οποίος όχι μόνο δεν κατέβασε τους τόνους (κάτι που δεν δημιουργεί καμία απορία), αλλά κατακεραύνωσε τον πλάγιο αμυντικό της Γιούβε.

«Ο Ντάνι Άλβες είναι ένας κρετίνος! Κάνει 8 σέντρες και του πετυχαίνουν μόνοι οι 4 από αυτές. Δεξί μπακ ήταν ο Καφού, ήταν ο Μαϊκόν. Και θα συνεχίσουμε να μιλάμε για πολλά χρόνια γι’ αυτούς τους τύπους. Όπως θα κάναμε με τους Ριβελίνο, Ζαϊρζίνιο, Καρέκα, Ρονάλντο, Ροναλντίνιο, Νεϊμάρ, Ριβάλντο, Ζίκο, Κακά και τόσους άλλους μεγάλους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές. Αξίζει να μιλάμε γι’ αυτούς, αλλά όχι γι’ αυτόν που αγγίζει την μπάλα τρεις φορές και κάνει οκτώ φάουλ. Η Ντάλμα έδωσε μια πολύ καλή απάντηση, αλλά εγώ έχω να πω πολύ περισσότερα», τόνισε σχετικά ο Μαραντόνα.