Στο περιθώριο της 1ης γιορτής του αθλητισμού στο ΣΕΦ, εκεί όπου περισσότερα από 9.000 παιδιά βρέθηκαν για να γνωρίσουν νέα αθλήματα, ο Γιώργος Βασιλειάδης έστειλε το μήνυμά του και ενόψει του σημερινού (21:00), τέταρτου τελικού της Basket League. Ο υφυπουργός Αθλητισμού ευχήθηκε «να κυριαρχήσει η ψυχραιμία και η νηφαλιότητα» στο ματς μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, τόνισε πως με την εκκίνηση της νέας σεζόν θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές, ενώ έθεσε όλους προ των ευθυνών τους.

«Εύχομαι να επικρατήσει ηρεμία, ψυχραιμία και να απολαύσουμε δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης που παίζουν στο ελληνικό μπάσκετ. Να απολαύσουμε το παιχνίδι και να αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους», τόνισε αρχικά ο κ. Βασιλειάδης.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Με την εκκίνηση της νέας χρονιάς θα πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα, αλλά δεν είναι ώρα να μιλήσουμε γι’ αυτό. Ελπίζω να κυριαρχήσει η ψυχραιμία και η νηφαλιότητα. Να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των παικτών, οι οποίοι μέσα σ΄ αυτό το πολεμικό κλίμα, μας διδάσκουν ήθος και να πάμε να απολαύσουμε το παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι. Να δούμε μερικούς από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης και να μην υπάρχουν παρατράγουδα. Να αναλογιστούνε όλοι τις ευθύνες τους. Ο λογαριασμός θα έρθει. Σε λίγες μέρες, αλλά θα έρθει. Γι’ αυτό να αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους»