Αισιοδοξία επικρατεί στη Σαγκάη Σενουά για την απόκτηση του Νικολά Ανελκά, ειδικά μετά την απόφαση της Τσέλσι να τον βάλει στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές. Ενδιαφέρον και από τη Γουέστ Χαμ για το Γάλλο επιθετικό, ο οποίος δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από το «Στάμφορντ Μπριτζ» ακόμη και τον Ιανουάριο.

Ο Ανελκά ζήτησε ο ίδιος να μπει στη λίστα με τους παίκτες που παραχωρεί η Τσέλσι, αφού είδε το χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται σημαντικά.

Η κίνηση αυτή πυροδότησε το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, όχι μόνο από το Νησί και την Ευρώπη, αλλά και από την Αμερική και την Ασία.

Με αποκαλυπτικό της δημοσίευμα, η «Shangai Daily» αναφέρει ότι η Σαγκάη Σενουά είναι κοντά στην απόκτηση του Γάλλου άσου, ο οποίος δεν είναι καθόλου αρνητικός στο να μετακομίσει στην Άπω Ανατολή, αφού πρώτα ικανοποιηθεί οικονομικά. «Μιλάμε με τον αδελφό του Ανελκά, ο οποίος λειτουργεί ως μάνατζέρ του και αυτή την στιγμή είμαστε στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Μιλάμε για 3ετές συμβόλαιο και η συμφωνία μας –αν γίνει- θα περιλαμβάνει και όρους για εμπορική εκμετάλλευση», τονίζει στην εφημερίδα ο Μα Γουέ, μέλος της διοίκησης της ομάδας.

Πηγή: sportfm.gr