Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι το ζευγάρι του φετινού τελικού Champions League της 3ης Ιουνίου στο Κάρντιφ, με τις δύο ομάδες να ετοιμάζονται για το μεγάλο ραντεβού. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι Ισπανοί έχουν κάποιο εξωαγωνιστικό θέμα να λύσουν, καθώς ο βασικός τους επιθετικός, Καρίμ Μπενζεμά, έχει κάποια προσωπικά θέματα να λύσει.

Ο Γάλλος στράικερ διατηρεί εδώ και κάποιους μήνες σχέση με τη διάσημη ποπ σταρ Ριάνα, αλλά -όπως αναφέρεται στην Ισπανία- αυτή ίσως να μην κρατήσει πολύ. Και αυτό διότι σύμφωνα με την «Don Balon Rosa», η 29χρονη παραμένει τρελά ερωτευμένη με τον πρώην σύντροφό της, Κρις Μπράουν.

Πάντως, οι Ιταλοί δεν έχασαν την ευκαιρία να συνδέσουν το γεγονός αυτό και με τη Γιουβέντους, αφού η Ριάνα είναι γνωστή οπαδός της «Γηραιάς Κυρίας». Με άλλα λόγια, θεωρούν ότι η ψυχολογία του Μπενζεμά θα επηρεαστεί από τον χωρισμό του με την τραγουδίστρια.

Θυμίζουμε ότι ο Γάλλος επιθετικός ήταν αυτός που ουσιαστικά έκρινε τον δεύτερο ημιτελικό της κορυφαίας διασσυλογικής διοργάνωσης με την Ατλέτικο Μαδρίτης, χάρη στην εκπληκτική ντρίμπλα που έκανε, με την οποία «άδειασε» τρεις αντιπάλους του και ξεκίνησε το γκολ που σημείωσε ο Ίσκο (έκανε το 2-1).