Εντείνονται οι διαπραγματεύσεις με τον Κάρλος Τέβες με την προθεσμία που έχει θέσει η Μίλαν στη Μάντσεστερ Σίτι για να απαντήσει στην πρότασή της, να λήγει την επόμενη εβδομάδα. Οι «πολίτες» βλέπουν τις Κορίνθιανς και Ανζί ζεστές να μπουν σε συζητήσεις και έτσι δεν βιάζεται να απαντήσει στους «ροσονέρι».

Ο Αργεντινός επιθετικός που ενημερώνεται καθημερινά μέσω του μάνατζέρ του για την πορεία των διαπραγματεύσεων, βρίσκεται ακόμη στην Αργεντινή εδώ και δύο εβδομάδες και πατάει συχνά χόρτο, αλλά κυρίως αυτό του γκολφ. Δεν έχει πλέον επαφές με τη Σίτι η οποία θα τον ενημερώσει πότε να έρθει να υπογράψει τη μεταγραφή του σε άλλο σύλλογο.

Η κυπελλούχος Αγγλίας, θέλει 2,6 εκ λίρες για το δανεισμό του ως το καλοκαίρι και μία αρκετά τσιμπημένη ρήτρα αγοράς που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή και αποτελεί άλλωστε το μεγάλο σημείο προστριβής με τους υποψήφιους αγοραστές.

Η Μίλαν πάντως για να πιέσει καταστάσεις, έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την Κατάνια για το δανεισμό του Μάξι Λόπες που θα ενεργοποιηθεί σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Τέβες.

Πηγή: sportfm.gr