Συνάντηση με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ είχε χθες το απόγευμα ο Πάμπλο Κοντρέρας. Συγκεκριμένα, ο Χιλιανός αμυντικός συναντήθηκε με τον Ζήση Βρύζα και τον Παντελή Κωνσταντινίδη για τα δεδομένα που υπάρχουν στη συνεργασία τους, θέλοντας να ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις και των δύο πλευρών.

Ο 33χρονος παίκτης τόνισε στους παράγοντες της ΠΑΕ πως δεν έχει κανένα πρόβλημα και αυτό επανέλαβε το μεσημέρι. «Ένιωσα άσχημα που υπήρξαν άνθρωποι που αμφέβαλλαν για μένα και αν θέλω να παίζω στον ΠΑΟΚ. Αυτή η αμφιβολία προς το πρόσωπό μου, μου αφήνει μία πίκρα με όσα έχω δείξει 3,5 χρόνια στον ΠΑΟΚ, που ήμουν πάντα διαθέσιμος για την ομάδα», τόνισε ο Κοντρέρας.

Πάντως, όλα τα δεδομένα είναι ανοιχτά και δεν αποκλείεται η συνάντηση να είχε ως κύριο θέμα τη λύση του συμβολαίου του Χιλιανού. Πάντως, οι δύο πλευρές αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και σύντομα θα ξεκαθαρίσουν όλα…

Στην Αθήνα θα βρεθούν σήμερα οι Θόδωρος Ζαγοράκης, Θανάσης Κατσαρής και Δημήτρης Σαχπατζίδης, οι οποίοι θα συναντηθούν (κατά πάσα πιθανότητα) με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο και τον υφυπουργό Παντελή Οικονόμου. Οι παράγοντες του ΠΑΟΚ θα καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις για το χρέος της ΠΑΕ. Οι Θεσσαλονικείς έχουν ένα πρωτογενές χρέος 12 εκατ. ευρώ, το οποίο θέλουν να πληρώσει μέσα από διακανονισμό, χωρίς βέβαια να υπολογίζονται πρόστιμα και προσαυξήσεις.

Πηγή: sport-fm.gr