Η εικόνα του Ατρόμητου στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ήταν παραπάνω από κακή και ο Γιώργος Δώνης είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του. Κάτι η κακή κυκλοφορία της μπάλας, κάτι το γκολ που ήρθε από στημένη φάση, εξόργισαν τον έμπειρο τεχνικό.

Στην προπόνηση της Δευτέρας ο κ. Δώνης ξεχώρισε ένα γκρουπ παικτών οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά και κράτησε τους υπόλοιπους που αγωνίστηκαν για να τους μιλήσει. Εκεί τους εξέφρασε πολλές απορίες του σχετικά με την εικόνα που παρουσίασαν αλλά και το γκολ που δέχτηκαν.

Είναι γεγονός πως ο Έλληνας τεχνικός είχε τονίσει, την περασμένη εβδομάδα, στους παίκτες του πως ο Λεβαδειακός είναι αρκετά δυνατός στις στημένες φάσεις και τους ζήτησε να έχουν στραμμένη την προσοχή τους σε αυτό. Βέβαια το γκολ της ισοφάρισης από τον Λισγάρα ήρθε με στημένη φάση, γεγονός που τον εξόργισε.

Αυτό ήταν που δεν μπορούσε να δεχτεί και ρωτούσε συνεχώς τους παίκτες του. Φυσικά, πλέον περιμένει στη συνέχεια πολύ περισσότερα πράγματα από αυτούς καθώς η συνέχεια είναι εξίσου δύσκολη, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Βέβαια στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα επιστρέψει και ο Πίτου Γκαρσία, ο οποίος όταν αγωνίζεται δίνει άλλη νότα στον Ατρόμητο. Από τα πόδια του Αργεντινού περνάει όλο το παιχνίδι και ακόμα και στην κακή του μέρα είναι καταλυτικός παράγοντας στο σωστό passing game που θέλει ο Δώνης.

Πηγή: sport-fm.gr