Τη δύναμη του Καραϊσκάκη πρέπει να εκμεταλλευτούν οι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε ο Ζιοβάνι. «Ο Ολυμπιακός έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, που έχουν λίγες ομάδες στον κόσμο, την έδρα του», δήλωσε ο πρώην επιθετικός των Πειραιωτών. «Πρέπει, λοιπόν, να εκμεταλλευτεί τη δύναμη που του δίνουν οι οπαδοί του για να κερδίσει το ματς», πρόσθεσε.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Ζιοβάνι στο «Goal»

Για το παιχνίδι το σαββατιάτικο ντέρμπι

«Ο Ολυμπιακός πρέπει να αποδείξει από το πρώτο λεπτό του αγώνα ποιος είναι το αφεντικό, όπως κάναμε εμείς στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Να δείξει ότι αυτός είναι ο κυρίαρχος. Θυμάμαι αυτά τα ματς πόσο μεγάλη ένταση είχαν. Ήταν κάτι ξεχωριστό για όλους μας και φυσικά για τον κόσμο. Όλοι μας έλεγαν πως πρέπει πάση θυσία να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό κι εμείς από την πλευρά μας δίναμε ό,τι καλύτερο για να δώσουμε χαρά στον κόσμο».

Για τον κόσμο της ομάδας

«Οι οπαδοί μας ήταν πάντα το μεγάλο μας πλεονέκτημα, σε όλα τα ματς, αλλά ειδικά στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Είμαι σίγουρος ότι το Καραϊσκάκη θα είναι γεμάτο και σε αυτό το παιχνίδι και η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή. Θέλω να πω στον κόσμο του Ολυμπιακού ότι πρέπει να βοηθήσει και πάλι την ομάδα, όπως μόνο αυτός ξέρει, για να πάρει τη νίκη σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θέλω πολύ να ακούσω ότι ο Ολυμπιακός κέρδισε αυτό το ματς και οι ευχές μου συνοδεύουν την ομάδα για να πετύχει τον στόχο της. Θα ήθελα πολύ να είμαι στην Ελλάδα για να δω από κοντά αυτό το ματς και να ζήσω ξανά την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας. Περιμένω κι εγώ να πανηγυρίσω μια μεγάλη νίκη».

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε

«Ο Ολυμπιακός έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, που έχουν λίγες ομάδες στον κόσμο, την έδρα του. Πρέπει, λοιπόν, να εκμεταλλευτεί τη δύναμη που του δίνουν οι οπαδοί του για να κερδίσει το ματς. Να πιέσει τον αντίπαλό του από το πρώτο λεπτό και να μεταφέρει το ματς στην περιοχή του Παναθηναϊκού. Αν το καταφέρει αυτό, τότε θα έχει βάλει τις βάσεις για να κερδίσει το παιχνίδι».

Πηγή: sportfm.gr