Συνεχίζει να απογοητεύει η Αργεντινή. Η παρέα του Λιονέλ Μέσι έμεινε στο 1-1 με τη Βολιβία στο «Μονουμεντάλ» του Μπουένος Άιρες για την τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014. Η ομάδα του Αλεχάντρο Σαμπέγια βρέθηκε πίσω στο σκορ από το τέρμα του Μαρσέλο Μάρτινς στο 56’ και παρότι ισοφάρισε τέσσερα λεπτά μετά με τον Εζέκιελ Λαβέτσι (που σκόραρε με την είσοδό του στο ματς), δεν κατόρθωσε να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Η σύνθεση της Αργεντινής: Ρομέρο, Ντεμικέλις, Σαμπαλέτα, Μπουρντίσο, Γκάγκο, Ιγκουαΐν, Μέσι, Ρικάρντο Άλβαρες (59’ Λαβέτσι), Μασεράνο (82’ Σόσα), Κλεμέντε Ροντρίγκες, Παστόρε.

Έτσι μετά από τρεις αγώνες έχει μόλις τέσσερις βαθμούς (εντός έδρας νίκη με 4-1 επί της Χιλής και ήττα με 1-0 στη Βενεζουέλα), ενώ η Βολιβία πήρε τον πρώτο της βαθμό μετά τις ήττες από Ουρουγουάη και Κολομβία.

Στα τελικά του Μουντιάλ του 2014 προκρίνονται οι τέσσερις πρώτες ομάδες των προκριματικών, ενώ η πέμπτη δίνει μπαράζ με την αντίστοιχη πέμπτη των προκριματικών στην Ασιατική Ζώνη.

Αναλυτικά:

Αργεντινή-Βολιβία 1-1
(60’ Λαβέτσι-56’ Μάρτινς)

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής:

Ουρουγουάη-Χιλή
Κολομβία-Βενεζουέλα
Παραγουάη-Ισημερινός

Βαθμολογία (βαθμοί, αγώνες)

1. Ουρουγουάη 4 (2)
2. Αργεντινή 4 (3)
3. Ισημερινός 3 (1)
4. Κολομβία 3 (1)
5. Περού 3 (2)
6. Χιλή 3 (2)
7. Βενεζουέλα 3 (2)
8. Παραγουάη 1 (2)
9. Βολιβία 1 (3)

Πηγή: sport-fm.gr