Ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα επενδυτή τόνισε, δε, στην εκπομπή «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ»: «Αν ο Βοτανικός δεν βολεύει, θα αναζητήσουμε εναλλακτική λύση. Αυτή είναι το Γουδί, γιατί μας δίνεται η ευκαιρία να αγοράσουμε την έκταση»!

Τόνισε, μάλιστα, πως θα δώσει το «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης», όχι όμως και ο πρίγκιπας, αφού το φαληρικό γήπεδο «δεν είναι και ο ασφαλέστερος τόπος για να τον φιλοξενήσει στην πρώτη του γηπεδική παρουσία…», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί, για μία ακόμα φορά, στην πρόθεση του Σαουδάραβα να κάτσει στον προεδρικό θώκο του «τριφυλλιού», «αν αλλάξει ο νόμος».

Όσο για τους… αμφισβητίες της φερεγγυότητας της πρότασης σημείωσε: «Τις 15 πρώτες μέρες είχαμε τεράστιο πρόβλημα σχετικά με τα όσα ακούγονται στην Ελλάδα. Πολλοί αμφισβήτησαν ακόμα και την ύπαρξή του και ο πρίγκιπας, με αυτά που άκουγε, αντιδρούσε. Φθάσαμε να λέμε τον φερόμενο πρίγκιπα, το φερόμενο εκείνο, το φερόμενο άλλο… Υπογράψαμε το MoU και όλα από εδώ και πέρα είναι… τυφλοσούρτης. Το προσύμφωνο είναι το 80% της συμφωνίας. Δεν καθυστερήσαμε καθόλου. Οι έλεγχοι του Βγενόπουλου, πριν πάρει την ΠΑΕ, κράτησαν 2,5 μήνες»!

Πηγή: sport-fm.gr