Με την επιστροφή και των τελευταίων διεθνών και κανένα νέο τέτοιο ικανό να αποδιοργανώσει την προετοιμασία του Ολυμπιακού, οι πρωταθλητές μπήκαν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (15/10) στο ΟΑΚΑ.

Στο σημερινό πρόγραμμα πήραν μέρος οι Μέλμπεργκ και Γκρμπιτς, οι τελευταίοι από όσους είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες και δεν είχαν ενσωματωθεί στην ομάδα.

Ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις δεν προπονήθηκαν με τους υπόλοιπους, αλλά ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο έμπειρος στόπερ, βασικό «γρανάζι» και φέτος των «ερυθρολεύκων» θα κάνει δίδυμο με τον Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας, εκτός αν ο Βαλβέρδε αποφασίσει να τον κρατήσει στον πάγκο για να τον έχει «φρέσκο» απέναντι στην Ντόρτμουντ.

Βέβαια η σιγουριά που προσφέρει η ποιότητα του Σουηδού στα μετόπισθεν μοιάζει αρκετή για να απαλλάξει τον Βάσκο από μια τέτοια σκέψη, εν όψει ενός εξίσου σημαντικού αγώνα σε επίπεδο γοήτρου.

Ερωτηματικό προκύπτει και με την σύνθεση στα χαφ. Θα είναι ο Μακούν με τον Ορμπάιθ και πιο μπροστά ο Ιμπαγάσα ή στο συγκεκριμένο «τρίο» θα μπει σφήνα ο Μοδέστο, με τον Μανιάτη να παίρνει θέση δεξιού μπακ (αντί του τραυματία Τοροσίδη).

Όλα αυτά (όπως και αν θα γίνει η έκπληξη με την παρουσία έστω στην αποστολή του Φέισα) θα γίνουν γνωστά την Παρασκευή μετά την τελευταία προπόνηση.

Πηγή: sportfm.gr