«Είναι διαφορετικό το φετινό παιχνίδι σε σχέση με τα δύο περσινά. Θα θέλουν να πάρουν εκδίκηση για το 6-0»… Αυτό ήταν το σχόλιο του Φρανσουά Μοντεστό για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, σε εκδήλωση χορηγού εταιρείας που έγινε σήμερα το μεσημέρι.

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση στο κατάστημα της Vodafone στον Πειραιά…. «Όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε πολύ χαρούμενοι που σε αυτές τις δύσκολες εποχές μια από τις καλύτερες εταιρείες που έχει παγκόσμια απήχηση είναι δίπλα στον Ολυμπιακό», τόνισε ο Κορσικανός άσος.

«Θα είναι σίγουρα διαφορετικό με τα δύο περσινά», είπε ο Μοντεστό στην αρχή των δηλώσεών του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Περιμένουμε να είναι πολύ δύσκολο, πιο δύσκολο από αυτά που έγιναν πέρσι. Στην ΑΕΚ έγινε και η αλλαγή του προπονητή και τώρα ενδεχομένως μπορεί κάποιοι παίκτες να έχουν μεγαλύτερο κίνητρο», σχολίασε.

«Σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με το περσινό ματς στο Καραϊσκάκη. Πιστεύω ότι θα το έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες της ΑΕΚ και θα θέλουν να πάρουν την εκδίκησή τους», τόνισε.

Αναφερόμενος στην διακοπή του πρωταθλήματος ο Φρανσουά Μοντεστό δεν έδειξε να ανησυχεί. «Όλοι οι ποδοσφαιριστές που μείναμε πίσω προπονηθήκαμε σκληρά. Κάναμε το καλύτερο δυνατό. Θα ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις που έχουμε τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη», είπε και συνέχισε…

«Είμαι 14 χρόνια επαγγελματίας, παίζω πάντα όπου μου πει ο προπονητής. Δεν είμαι ο πρώτος αρχηγός, είμαι ένας από τους πέντε. Αυτό δεν παύει να με κάνει υπερήφανο που είμαι αρχηγός στην καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα», πρόσθεσε και κατέληξε….

«Θα προσπαθήσουμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να πάρουμε ψυχολογία για τα δύο παιχνίδια με την Ντόρτμουντ».

Πηγή: sportfm.gr