Το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό πλησιάζει και ο Νίκος Κωστένογλου στην προπόνηση της Πέμπτης θέλησε να «ντοπάρει» ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του ζητώντας τους να δώσουν απαντήσεις μέσα στο γήπεδο για την βαριά ήττα στο περυσινό ματς.

Ο τεχνικός της Ένωσης στο περιθώριο της προπόνησης της Πέμπτης συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές τους και τους μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το προσεχές Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Ο Κωστένογλου στάθηκε ιδιαίτερα στο περυσινό 6-0 με το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν και προσπαθώντας να τους «ντοπάρει» ψυχολογικά και να βγάλει στην επιφάνεια τον ποδοσφαιρικό τους εγωισμό, τους είπε:

«Θέλουν να σας βάλουν πολλά γκολ λένε. Απαντήστε τους εσείς με τον τρόπο σας στο γήπεδο. Δείξτε τους ότι δεν μπορούν να το κάνουν». Στο καθαρά τακτικό κομμάτι, ο προπονητής της ΑΕΚ ζήτησε από τους παίκτες του να ρίξουν το βάρος στα άκρα του Ολυμπιακού, τονίζοντας: «Τρέχουν πολύ και παίζουν πολύ από εκεί. Να αποφεύγετε τα φάουλ έξω από την περιοχή. Να προσέξουμε και τα στημένα τους».

Πηγή: sportfm.gr