Έτοιμος να προσφέρει στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Βιθέντε Μόνχε, στο περιθώριο της εκδήλωσης που έγινε στο «Red Store» στο Καραϊσκάκη. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε χαρούμενος που εντάχθηκε στο δυναμικό των Πειραιωτών και τόνισε πως θέλει να αγωνιστεί σύντομα για να ευχαριστήσει τους οπαδούς για την υποδοχή τους (στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μόνχε

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Είμαι έτοιμος να προσφέρω όσον το δυνατόν περισσότερα».

Για τις διαφορές με τον Ολυμπιακό Βόλου «Είναι μεγάλη διαφορά δυναμικότητας του Ολυμπιακού από εκείνη του Βόλου, αλλά έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μου και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα».

Για το Καραϊσκάκη «Είναι πολύ μεγάλη και δυνατή έδρα. Ήμουν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή. Ωστόσο, θέλω να μπω στο γήπεδο και να κάνω ωραία πράγματα για να ευχαριστήσω τους οπαδούς της ομάδας».

Καταλήγοντας, ο Μόνχε ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για την υποδοχή που του επιφύλαξαν και τον βοήθησαν να προσαρμοστεί πιο γρήγορα στην ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr