Έτοιμος να κυνηγήσει το όνειρό του και να εργαστεί στο εξωτερικό εμφανίζεται ο Γιώργος Δώνης. Το ερχόμενο καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του 42χρονου προπονητή με τον Ατρόμητο και πριν από μερικές μέρες υπέγραψε συμβόλαιο με ευρωπαϊκό γραφείο μάνατζερ που δεσμεύτηκε από την επόμενη σεζόν να είναι ο πρώτος Έλληνας τεχνικός που θα δουλέψει στο εξωτερικό.

Για λογαριασμό του Δώνη ήρθε τέσσερις φορές στην Αθήνα ο Πέρι Οβιριμ, ο οποίος είναι εκπρόσωπος φημισμένων προπονητών όπως ο Φρανκ Ράικαρντ και ο Μάρκο φαν Μπάστεν.

Ο γνωστός Ολλανδός μάνατζερ διαθέτει απίστευτες διασυνδέσεις σε όλο τον κόσμο και στις τέσσερις συναντήσεις (για αρκετές ώρες) που είχε με τον Έλληνα τεχνικό προσπάθησε να σκιαγραφήσει την προσωπικότητά του. Τα έργα της δουλειάς του τα είχε δει, τόσο μέσω των αγώνων που παρακολούθησε όσο και μέσω των στατιστικών (του έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση η κατοχή μπάλας και η καλή κυκλοφορία των ομάδων του) και των αποτελεσμάτων.

Το μεγάλο όνειρο του Δώνη είναι να δουλέψει στην Αγγλία, όμως ο Οβιριμ ειδικεύεται να φέρνει πλουσιοπάροχες προσφορές από την Ασία και τη Μέση Ανατολή.

Πηγή: sport-fm.gr