Την άποψη πως ο Ολυμπιακός δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα, εξέφρασε με δηλώσεις του στο ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6, o Τάσος Πάντος.

Ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε ότι στόχος της ομάδα του είναι η παραμονή στη Σούπερ Λίγκα, ενώ δεν θέλησε να πει πολλά για την κίνηση του να αγοράσει 150 εισιτήρια διαρκείας και να τα προσφέρει σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Πάντου:

Για την αγορά και την προσφορά των διαρκείας:

«Δεν θέλω να μιλώ πολύ για αυτό το θέμα, ας μιλάνε οι πράξεις, δεν το έκανα για να προβληθώ, ούτε να δημιουργήσω ντόρο γύρω από το όνομα μου. Έγινε κουβέντα με την ΠΑΕ και αποφασίσαμε να γίνει αυτή η κίνηση, ώστε να μπορέσουν κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να έρθουν στο γήπεδο».

Για την οικονομική δυσχέρεια του κόσμου:

«Το ποδόσφαιρο δεν είναι ξεκομμένο από την κοινωνία, όλοι αντιμετωπίζουν προβλήματα. Το ποδόσφαιρο πλήττεται με τις τελευταίες εξελίξεις θα ήταν ευχής έργον τουλάχιστον να έρχεται ο κόσμος στα γήπεδα και να παίρνει λίγο χαρά».

Για το αν νιώθει καλά που επέλεξε τον ΠΑΣ:

« Κατά το ήμισυ είμαι δικαιωμένος. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στόχος να μείνουμε για πολλά χρόνια στη Σουπερ Λίγκα οπότε αν καταφέρουμε φέτος να μείνουμε θα είμαι απόλυτα δικαιωμένος. Ήταν συνειδητή απόφαση, είναι ο τόπος καταγωγής μου και ήθελα να κλείσω εδώ βοηθώντας την τοπική ομάδα να κάνει το κάτι παραπάνω».

Για το καλό ξεκίνημα της ομάδας:

«Είμαστε καλά από πλευράς εμφανίσεων και βαθμών, δεν πρέπει να μας καθησυχάζει αυτό γιατί το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Θα έρθουν δύσκολοι αγώνες και πίεση. Είναι ακόμα πολύ νωρίς να κρίνουμε για το αν θα είναι εύκολη η παραμονή».

Για το αν υπάρχει γκρίνια:

«Ισχύει αυτό υπάρχει λίγο γκρίνια άλλα απορρέει από το γεγονός ότι η ομάδα έχει τεράστια δυναμική και κόσμο που αγαπάει το ποδόσφαιρο. Οι κριτικές είναι καλοδεχούμενες ακόμη και οι κακοπροαίρετες. Υπομονή πρέπει να κάνει ο κόσμος του ΠΑΣ. Βασικός στόχος είτε παίξουμε καλά είτε όχι να μείνουμε στην κατηγορία και μετά έρχεται το θέαμα. Το βασικό πρόβλημα από παλιά είναι ότι δεν μπορεί να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία η ομάδα».

Για το πρωτάθλημα μέχρι τώρα:

«Με όσα έγιναν το καλοκαίρι επηρεάστηκε το ποδόσφαιρο, υπάρχει καχυποψία στον κόσμο όμως υπάρχουν ομάδες που έχουν παίξει καλά, ομάδες ερωτηματικά, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα να κρίνουμε την ποιότητα του ποδοσφαίρου. Ο ΠΑΣ νομίζω ότι σε κάποια από τα παιχνίδια προσέφερε θέαμα».

Για το πώς βλέπει το φετινό Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός δεν έχει αντίπαλο στην Ελλάδα. Το θέμα ήταν πότε θα βρει ρυθμό. Είναι πολύ δύσκολο ελληνική ομάδα να τον ανταγωνιστεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί προσπάθεια και υπομονή και επιμονή για να πετύχουν όλους τους στόχους. Έπαιξε ρόλο η έλλειψη παιχνιδιών στην Ευρώπη, άλλωστε ο όμιλος είναι ιδιαίτερα δύσκολος. Στο ματς με την Άρσεναλ είχε καλή απόδοση αλλά είναι πολύ δύσκολη η πρόκριση».

Πηγή: sportfm.gr