Απογοητευμένος από την ήττα, αλλά κυρίως από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ είναι ο Βλάνταν Ίβιτς.

Ο μέσος της ομάδας του Λάζλο Μπόλονι τόνισε χαρακτηριστικά «χρειαζόμαστε δουλειά για να βελτιωθούμε, εάν συνεχίσουμε έτσι δεν μας βλέπω καλά…».

Ενώ στάθηκε στο γεγονός πως για δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν παρόλο που προηγήθηκε δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

«Το παιχνίδι κρίθηκε στο ένα γκολ. Δεν είχαμε κατοχή μπάλας και διάρκεια στο παιχνίδι μας. Με την πρώτη ευκαιρία βάλαμε γκολ. Το πρόβλημα είναι πως δεύτερη φορά φέτος γυρνάει το σκορ και γίνεται εύκολα 2-1. Έγινε στην Κρήτη, έγινε στο Καραϊσάκη, κάτι που δεν συνέβαινε στο παρελθόν και αυτό είναι ένα κομμάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Στα πρώτα παιχνίδια της νέας σεζόν ξεκίνημα έχουμε βγάλει 8-9 φορές την μπάλα πάνω στην γραμμή, οι αντίπαλοι μας είχαν δοκάρια και πολλές ευκαιρίες. Όλα αυτά δεν είναι καλά για τον ΠΑΟΚ. Χρειαζόμαστε δουλειά για να βελτιωθούμε. Εάν συνεχίσουμε έτσι δεν μας βλέπω καλά…».

Ο μέσος του ΠΑΟΚ δεν χρησιμοποίησε ως δικαιολογία την κούραση:

«Παίξαμε με μια ομάδα που την Τετάρτη είχε παιχνίδι στο Λονδίνο και αγωνίζεται και αυτή παράλληλα σε Ευρώπη και Πρωτάθλημα. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν πιο δύσκολο για εμάς από αυτούς».

Για τα θετικά στοιχεία που κρατάει ο ΠΑΟΚ από αυτή την εμφάνιση δήλωσε:

«Στο σημερινό παιχνίδι δεν μπορώ να πω κάτι ιδιαίτερο. Είχαμε 2-3 επιθέσεις από τα άκρα και αυτό θα πρέπει να το κάνουμε πιο συχνά. Όταν στο παρελθόν είχαμε έρθει στο Καραϊσκάκη και κερδίσαμε το κάναμε γιατί είχαμε κατοχή μπάλας. Χωρίς αυτό δεν μπορεί να γίνει κάτι».

Πηγή: sport-fm