Την ελάφρυνση του ρόστερ του από ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Λάζλο Μπόλονι θα συνεχίσει εντός της τρέχουσας εβδομάδας ο ΠΑΟΚ.

Πρώτος στη λίστα είναι ο Μίρκο Σαβίνι, ο οποίος αμείβεται με περισσότερα από 300.000 ευρώ το χρόνο, συμβόλαιο που οι διοικούντες τον «Δικέφαλο του Βορρά» θέλουν να ξεφορτωθούν.

Ο Ιταλός αμυντικός, ωστόσο, δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει ένα τόσο καλό συμβόλαιο και δύσκολα θα δεχθεί να αποχωρήσει με αποζημίωση.

Για το λόγο αυτόν, οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν μια φόρμουλα ώστε να βρεθεί λύση, όντας πρόθυμοι να πληρώσουν ένα μέρος του συμβολαίου του 32χρονου στόπερ, κάνοντάς την περίπτωσή του πιο ελκυστική για άλλους συλλόγους.

Εκτός όμως του Σαβίνι, προ της πόρτας της εξόδου είναι και ο Λευτέρης Σακελλαρίου. Ο 24χρονος μπακ θα αποδεχθεί, όπως όλα δείχνουν την πρόταση του ΠΑΟΚ να παίξει σε άλλη ομάδα, με πιθανότερους προορισμούς να είναι η Κέρκυρα και η Νέα Σμύρνη.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θέλει να τον προσθέσει στο ρόστερ των «Φαιάκων» και αν δεν μπει σφήνα τελικά ο Πανιώνιος, αυτός θα είναι και ο τελικός προορισμός του.

Πηγή: sport-fm.gr