Θα αποκτήθεί ο Κάρλος Σάντσες; Θα μείνει ο Τοροσίδης; Ερωτήματα, τα οποία αναμένεται να βρουν απαντήσεις μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Τα δύο παραπάνω ζητήματα είναι αυτά που θα απασχολήσουν περισσότερο από κάθε άλλο τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού, την στιγμή που θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για την μείωση του αριθμού του ρόστερ.

Θέμα: απόκτηση Σάντσες
Από την μια ο αποκλεισμός της Κολομβίας από το Κόπα Αμέρικα, από την άλλη η πρόθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού να τελειώνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ενδέχεται να φέρει εξελίξεις στο ζήτημα της απόκτησης του Κάρλος Σάντσες.

Αυτό όμως που θα κρίνει εάν –τελικά- θα γίνει η τελική προσπάθεια για την απόκτηση του Κολομβιανού θα είναι η εισήγηση του Ερνέστο Βαλβέρδε. Τα φιλικά αρχίζουν από σήμερα (Πολόνια Βαρσοβίας) και θα συνεχιστούν στο Έρμελο, από τα οποία ο Ισπανός τεχνικός θα κρίνει εάν χρειάζεται η απόκτηση του Σάντσες.

Ο Ολυμπιακός έχει φτάσει να προσφέρει μέχρι και 2.750.000 ευρώ, με την Βαλανσιέν, όμως να μην δέχεται και να ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να πέσει κάτω από τρία εκατομμύρια.

Στη συζήτηση που θα έχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε με τους υπεύθυνους της ομάδας, ο Ισπανός θα ενημερώσει εάν πιστεύει ότι πρέπει να αποκτηθεί ο Κάρλος Σάντσες ή υπάρχουν λύσεις και χρειάζεται να γίνει άλλη προσπάθεια.

Θέμα: Παραμονή Τοροσίδη
Τα δημοσιεύματα από την Αγγλία που θέλουν την Στόουκ να κάνει… κίνηση για την απόκτηση του Βασίλη Τοροσίδη δεν έχουν σταματήσει τις τελευταίες ημέρες. Οι μάνατζερ του Τοροσίδη υποστηρίζουν στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι μέσα στην εβδομάδα θα έρθει επίσημη πρόταση για την παραχώρηση του διεθνούς αμυντικού.

Στην περίπτωση που δεν υπάρξει επιβεβαίωση αυτής της πληροφορίας, τότε, πολύ δύσκολα θα παραχωρηθεί ο Βασίλης Τοροσίδης. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκαθαρίσει –από την πρώτη στιγμή- ότι δεν είχαν πρόθεση για την παραχώρηση του «Τόρο», αλλά θα μπουν στη διαδικασία συζήτηση καθώς σέβονται τον παίκτη τους και την πρόθεσή του να αγωνιστεί σε ομάδα του εξωτερικού εφόσον έρθει πρόταση που ικανοποιεί και την ομάδα.

Έτσι εάν μέχρι τα τέλη του τρέχοντος μηνός δεν έρθει πρόταση για τον Τοροσίδη, τότε, δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του παίκτη. Στον Πειραιά υποστηρίζουν ότι μια πρόταση της τάξης των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ θα είναι ικανοποιητική. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Στόουκ φέρεται πρόθυμη να προσφέρει τα χρήματα αυτά.

Πηγή: sport-fm.gr