Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε ο Σωκράτης Κόκκαλης, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Ολυμπιακού και παρουσίασε τον νέο τεχνικό της ομάδας, Εβάλντ Λίνεν.

Ο Γερμανός τεχνικός έδωσε πρώτος το παρών καθώς έφτασε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στις 7.50 και ενώ το πρώτο ραντεβού εν όψει της νέας σεζόν ήταν προγραμματισμένο για τις 9. Λίγο πριν τις 9 έκανε την εμφάνισή του και ο Σωκράτης Κόκκαλης.

Στη συνέχεια άρχισαν να φτάνουν και οι παίκτες του Ολυμπιακού ανάμεσα στους οποίους ήταν και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, Κέβιν Μιραλάς. Ο Κόκκαλης είχε την ευκαιρία να τα πει με τους «ερυθρόλευκους», ενώ προχώρησε στην παρουσίαση του Λίνεν.

Από την πρώτη συγκέντρωση απουσιάζει ο Αντώνης Νικοπολίδης καθώς ακόμη δεν έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Απών θα είναι και ο Όλοφ Μέλμπεργκ που έχει πάρει ειδική άδεια, λόγω υποχρεώσεων του με την εθνική Σουηδίας για κάποια φιλικά παιχνίδια, αλλά και οι Έλληνες διεθνείς, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης, που βρίσκονται στη Νότιο Αφρική για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Λίγο αργότερα ο πρόεδρος του συλλόγου αποχώρησε με προορισμό τα γραφεία της ομάδας καθώς ακολουθεί ραντεβού με τους στενούς συνεργάτες του για τα μεταγραφικά, αλλά και τα υπόλοιπα θέματα που πρέπει να «τρέξουν» εν όψει της νέας σεζόν. Μάλιστα, ο Σωκράτης Κόκκαλης θα τα πει και με τον νέο μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

 
Πηγή: gazzetta.gr