Λύση από… τρίτο πιθανώς να δοθεί στο σίριαλ του Μαρσέλο Μάτος. Σύμφωνα με βραζιλιάνικα δημοσιεύματα, η Φλουμινένσε όχι απλώς ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μαρσέλο Μάτος, αλλά έχει στείλει και πρόταση για την αγορά των δικαιωμάτων του από τον Παναθηναϊκό. Ο 27χρονος μέσος δεν επιθυμεί την παραμονή του στον Παναθηναϊκό και ζήτησε κλαίγοντας να παραμείνει στην Μποταφόγκο.

Η τελευταία, ωστόσο, αδυνατεί να καλύψει τα 2 εκατ. ευρώ που είχαν οριστεί ως οψιόν αγοράς και οι «πράσινοι» δεν προτίθενται να τον αφήσουν να φύγει με τις μόλις 600.000 ευρώ που προσφέρει η ομάδα του. Η διοίκηση του «τριφυλλιού» αξιώνει τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ, ενώ αν μπει ένα ποσοστό μεταπώλησης και συνυπολογίζοντας πως θα απαλλαγεί από το συμβόλαιό του (περίπου 700.000 ευρώ), θα εξοικονομήσει ουσιαστικά περίπου 2 εκατ. ευρώ.

Η διαφορά με τις 600.000 της Μποταφόγκο είναι μεγάλη και μένει να φανεί αν μπορεί να προσφέρει περισσότερα ή αν η Φλουμινένσε μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού και να κάνει δικό της τον παίκτη. Σύμφωνα με τον Τύπο της Βραζιλίας, ακόμη δεν έχει λάβει απάντηση στην πρόταση που κατέθεσε. Προτεραιότητα του Μάτος είναι να συνεχίσει στην Μποταφόγκο, αλλά από το να αλλάξει… χώρα, θα προτιμούσε σίγουρα να αλλάξει ομάδα.

Μετά από επτά αγώνες στο πρωτάθλημα Βραζιλίας, η Μποταφόγκο είναι τρίτη με 14 βαθμούς, ενώ η Φλουμινένσε έβδομη με 12.

Πηγή: sport-fm.gr