Το μεγαλύτερο ταλέντο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο θα φοράει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Όπως αποκαλύπτει στο σημερινό της φύλλο η “MARCA” η «βασίλισσα» ήρθε σε συμφωνία με τον Νεϊμάρ, πραγματοποιώντας το μεγαλύτερο βήμα στην προσπάθεια που κάνει εδώ και ημέρες για να τον ντύσει στα χρώματά της.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο παίκτης συμφώνησε να υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα έξι χρόνια με την Ρεάλ Μαδρίτης, με ετήσιες αποδοχές πέντε εκατομμύρια ευρώ και αρκετά μπόνους.

Φυσικά, απομένει μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια. Η συμφωνία με την Σάντος. Ωστόσο, στο δημοσίευμα θεωρούν λίγο-πολύ περισσότερο εύκολη υπόθεση την συγκατάθεση της ομάδας του Νεϊμάρ από την συμφωνία με τον ίδιο, λόγω της ύπαρξης της ρήτρας.

Αυτή ορίζεται στα 45 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που θεωρούν στη Μαδρίτη αρκετά πιθανό να το καλύψουν όλο εάν δεν μπορέσουν να πετύχουν να πάρουν την συγκατάθεση της βραζιλιάνικης ομάδας έστω και με μικρότερο ποσό.

Οι διαπραγματεύσεις αναμένονται να αρχίσουν την αρχή της νέας εβδομάδας καθώς όλοι στην Σάντος είναι συγκεντρωμένοι στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες με την Πενιαρόλ.

Πηγή: sport-fm.gr