Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να πατήσει ελληνικό χώμα ο Λιούμπομιρ Φέισα. Ο μάνατζερ του παίκτη τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό και ο Σέρβος μέσος θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» για τα επόμενα 3+1 χρόνια, αν περάσει επιτυχώς όλα τα ιατρικά τεστ, στα οποία θα υποβληθεί.

Η επιτυχής ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Φάλι Ραμαντάνι, συνεργάτη του μάνατζερ του Λιούμπομιρ Φέισα στην Ελλάδα, θα έχει ως αποτέλεσμα να έρθει στην Ελλάδα σήμερα ο Νίκολα Ντάμιανατς, μαζί με τον μέσο της Παρτιζάν. Ο 23χρονος χαφ θα πάει κατευθείαν από το αεροδρόμιο στο νοσοκομείο για εξετάσεις, ώστε να κριθεί αν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Αν τελικά τα ιατρικά τεστ… δώσουν το Ο.Κ. τότε ο Σέρβος μέσος θα υπογράψει για τα επόμενα 3+1 χρόνια, με τη μεταγραφή του να φτάνει στα 3 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία οι 900.000 θα πάνε στην πρώην ομάδα του Χάιντουκ Κούλα που διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι», για να είναι 100% κατοχυρωμένοι, θα δώσουν ένα μικρό ποσό μπροστά στην Παρτιζάν και ανάλογα με το αν θα συμπληρώσει έναν απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών ο Φέισα, θα πάρουν και τα υπόλοιπα στο τέλος της επόμενης σεζόν.

Επίσημη πρόταση σε Ρομέου

Από το φιλολογικό στο έμπρακτο ενδιαφέρον έχει περάσει η περίπτωση του Οριόλ Ρομέου Βιδάλ για τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τη Sportday που δημοσιεύεται σήμερα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κινηθεί επισήμως για τον αμυντικό μέσο της δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα και ο Εντουάρντο Μαθία περιμένει την απάντηση τον «μπλαουγκράνα». Από την πλευρά του Ισπανού χαφ, μάλιστα, τόνιζαν: «Ο Ολυμπιακός έχει κάνει με επίσημη μορφή γνωστό το ενδιαφέρον του για τον Οριόλ», προσθέτοντας, ωστόσο, αναφορικά με το επίσης επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον από την Μπενφίκα: «Δεν είναι μόνο η Μπενφίκα και ο Ολυμπιακός. Υπάρχουν άλλες επτά ομάδες από την Ισπανία που τον θέλουν. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα μας τιμά το ενδιαφέρον του. Όμως το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι ανταγωνιστικό όσο η Πριμέρα».

Εκτός από τον Ρομέου, στους πρωταθλητές Ελλάδας έχει προταθεί και ο Γεφρέν, επίσης από την Μπαρτσελόνα Β’, όπως και οι Σοριάνο, Ριβερόλα, ωστόσο, ο ένας θα καταλήξει στην Ουντινέζε ως αντάλλαγμα για τον Αλέξις Σάντσες, ενώ ο άλλος φαίνεται να καταλήγει στη Φίτεσε.

«Μετά το Κόπα Αμέρικα»

Τα όσα είχε δηλώσει στη Sportday επανέλαβε μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας στο Twitter ο Κάρλος Σάντσες. Ο Κολομβιανός μέσος έγραψε: «Για όλους όσοι με ρωτάνε τι θα κάνω και αν θα μείνω ή όχι στη Βαλανσιέν. Το μόνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως θα αποφασίσω μετά το Κόπα Αμέρικα, όταν και θα ξεκαθαρίσει το θέμα». Ο Ολυμπιακός φέρεται διατεθειμένος να ανεβάσει την προσφορά του στα 3 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να κλείσει το θέμα πριν αρχίσει η διοργάνωση στη Λατινική Αμερική, αφού έτσι μπορεί να αυξηθούν και οι απαιτήσεις της Βαλενσιέν, οι οποίες μέχρι στιγμής είναι γύρω στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr