Μια εντελώς διαφορετική ιστορία υποστήριξε ο Μίλος Τεόντοσιτς πως θα είναι οι διαφαινόμενοι τελικοί της Α1 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού, μιλώντας στη Sportday, δεν θέλησε να σταθεί στην ατομική του απόδοση και το καλό «φεγγάρι» που βρίσκεται, ενώ τόνισε την αγάπη του για τους «ερυθρόλευκους», δηλώνοντας άγνοια για τα μεταγραφικά σενάρια που τον ακολουθούν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Sportday, που δημοσιεύεται σήμερα, ο μπασκετμπολίστας των Πειραιωτών είπε:

Για το αν σημαίνει κάτι το 3-0 του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενόψει πλέι οφ:
«Σημαίνει ότι έχουμε πάρει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ και πως έχουμε κατακτήσει το Κύπελλο. Το 3-0 δεν μας δίνει κάτι περισσότερο εν όψει της μάχης για τον τίτλο. Αν και εφόσον ξεπεράσουμε τα εμπόδια που έχουμε στους ημιτελικούς, θα αρχίσουμε τους τελικούς από το 0-0. Στα πλέι οφ δεν μετρούν οι τρεις νίκες που έχουμε πετύχει, είναι μία εντελώς διαφορετική ιστορία. Αυτό που μας έχει δώσει τις νίκες μέχρι τώρα είναι ότι βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Κερδίσαμε στο ΟΑΚΑ, πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε στο ΣΕΦ και κατακτήσαμε το Κύπελλο.

Πολλοί λένε ότι δεν είναι εύκολο να κάνεις το 4-0 επί του Παναθηναϊκού. Ε, πιο δύσκολο ήταν το 1-0, παρά το 2-0 και το 3-0. Άρα δεν έχει λογική αυτή η θεωρία. Αν φτάσουμε στον τελικό, το πρώτο ματς είναι ξεχωριστό. Και ακόμα και αν νικήσουμε, αν σκεφτούμε ότι είμαστε στο 4-0, θα έχουμε κάνει το μεγαλύτερο λάθος. Θα έχουμε κάνει το 1-0 και θα απέχουμε άλλες δύο νίκες από το πρωτάθλημα. Για εμάς στόχος είναι να κερδίσουμε τρεις φορές στους τελικούς. Γιατί μπορεί στο τέλος της σεζόν να έχουμε περισσότερες νίκες στο σύνολο από τον Παναθηναϊκό, αλλά πρωτάθλημα να μην έχουμε πάρει. Θέλει προσοχή, λοιπόν. Και φυσικά να μην ξεχνάμε ότι έχουμε πρώτα να αντιμετωπίσουμε τον Άρη».

Για τη φόρμα που διανύει:
«Νιώθω καλά. Δεν θέλω να μιλήσω για τον εαυτό μου, άλλωστε δεν μετράει ο ένας, αλλά η ομάδα. Μέσα στο γήπεδο θέλω να μιλήσω, όχι να λέω λόγια και να δίνω υποσχέσεις. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει μέχρι τώρα πως ξέρει να ξεπερνά τα προβλήματα και τις απουσίες. Όμως, τώρα που κρίνεται το πρωτάθλημα, ελπίζω να μην αντιμετωπίσουμε άλλα προβλήματα, να έχουμε και τον Σπανούλη μαζί μας για να φτάσουμε στον μεγάλο μας στόχο».

Για το θέμα παραμονής του:
«Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου και εδώ θέλω να μείνω. Όλα αυτά που ακούγονται δεν τα γνωρίζω. Ειλικρινά. Υπάρχει ένας στόχος μπροστά μας, το πρωτάθλημα, και δεν μπορεί να με απασχολεί κάτι άλλο».

Για την ατμόσφαιρα του τελικού:
«Ήταν ό,τι καλύτερο έχει γίνει σε ματς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός από τη μέρα που ήρθα στην Ελλάδα. Ήταν ένα ματς-διαφήμιση για το μπάσκετ και νομίζω πως είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται το άθλημα. Βλέπουμε πολλές φορές να γίνονται επεισόδια σε αγώνες σε όλα τα σπορ, να πέφτουν αντικείμενα, να γίνεται χαμός. Πολλές φορές κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα, αλλά σε τούτη την περίπτωση όλα έγιναν όπως έπρεπε. Ο αγώνας άρχισε και τελείωσε δίχως να δημιουργηθεί το παραμικρό».

Πηγή: sport-fm.gr