Τον Ρομπέρτο Μαντσίνι της Μάντσεστερ Σίτι έχει βάλει στο στόχαστρο η διοίκηση της Γιουβέντους σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail» και θα κάνει ότι χρειαστεί για να τον πείσει να μετακομίσει στο Τορίνο.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει όλα τα βασιλικά πλούτη που επιθυμεί στους «πολίτες» τόσο για αυτόν όσο και για την ομάδα του με την οποία είναι ένα βήμα από την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα την έχει οδηγήσει και στον τελικό του Κυπέλλου και ευελπιστεί να της δώσει ένα τρόπαιο μετά από 35 ολόκληρα χρόνια.

Η Γιουβέντους μένει άλλη μία χρονιά μακριά από τους στόχους του και ο Λουίτζι Ντελ Νέρι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας στο τέλος της σεζόν. Το χρίσμα θέλουν να το δώσουν από τη διοίκηση σε έναν τεχνικό γνώστη του Καμπιονάτο και ο Μαντσίνι των Φιορεντίνα, Λάτσιο και Ίντερ αποτελεί μία ενδεδειγμένη λύση.

Ο σύλλογος θέλει να κάνει βήματα μπροστά και να προσληφθεί και ο αγαπημένος της εξέδρας Πάβελ Νέντβεντ στη θέση του τεχνικού διευθυντή. Το ερώτημα είναι όμως κατά πόσο θα επιθυμεί ο Μαντσίνι να αφήσει το Τσάμπιονς Λιγκ και τη Σίτι και να επιστρέψει στην Ιταλία.

Πηγή: sportfm.gr