Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή της θα αναχωρήσει τη Δευτέρα (18/4) για το Νίβερνταλ η Εθνική πόλο ανδρών, που την επομένη θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία στο τελευταίο παιχνίδι της για τα προκριματικά του World League.

Το ματς δεν έχει βαθμολογική σημασία, αφού και οι δύο ομάδες έχουν αποκλειστεί από την τελική φάση της διοργάνωσης, για αυτό το λόγο άλλωστε ο Ντράγκαν Αντριτς αποφάσισε να αφήσει εκτός πλάνων τους διεθνείς του Πανιωνίου, ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα την προετοιμασία τους για τον β΄ τελικό του LEN Trophy με τη Σαβόνα (27/4).

Από τους 14 παίκτες που είχε καλέσει για προετοιμασία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Κώστα Τσαλκάνη, κάτι που σημαίνει ότι η ελληνική ομάδα θα αγωνιστεί κόντρα στους «οράνιε» με μοναδικό τερματοφύλακα τον Φίλιππο Καραμπέτσο.

Στη 13άδα περιλαμβάνονται ακόμη οι Βαγγέλης Δελακάς, Χριστόδουλος Κολόμβος, Μανώλης Μυλωνάκης, Γιάννης Φουντούλης, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Αφρουδάκης, Γιώργος Ντόσκας, Γιώργος Φουντούλης, Μάνθος Βουλγαράκης, Αλέξανδρος Γούνας, Μίμης Αλιχανίδης και Στέλιος Μιμίδης.

Διαιτητές του αγώνα, που θα διεξαχθεί στην πισίνα της Χετ Ράβιν, θα είναι ο Τούρκος Εμανουέλ Ταϊλάν και ο Ρουμάνος Άντριαν Βάμος.

πηγή: gazzetta