Ένα-ένα φαίνεται να ξεπερνιούνται τα προβλήματα για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Ο Σωτήρης Νίνης προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς σήμερα, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή. Ανακοίνωση για τα εισιτήρια έβγαλε η ΠΑΕ.

Το αγωνιστικό πλάνο για την αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής είναι πολύ πιθανό να αλλάξει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, μετά και την επάνοδο του Σωτήρη Νίνη στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν υπολογίζει για το παιχνίδι με τους Αρκάδες τον Αντώνη Πετρόπουλο, ο οποίος υποβλήθηκε και πάλι σε θεραπεία, όπως και τον Σεντρίκ Καντέ, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Ο Φερέιρα θα περιμένει μέχρι και αύριο τον Νίκο Σπυρόπουλο να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, για να δει αν θα μπορέσει να τον έχει στη διάθεσή του, αφού ο Έλληνας μπακ έκανε για άλλη μία ημέρα ατομικό.

Οι υπόλοιποι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα, ακολούθως εκτέλεσαν ασκήσεις με πάσες και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε 3 γκρούπ, και έπαιξαν δίτερμα έξι εναντίον έξι εναλλάξ.

Στο 4-3-3 που θα χρησιμοποιήσει ο Πορτογάλος προπονητής, ο Τζόρβας θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι και Ιωαννίδη ή Σπυρόπουλο μπροστά του. Την τριάδα στα χαφ θα συνθέσουν οι Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη και Καραγκούνης ή Νίνης, ενώ ο Σισέ θα έχει τη συμπαράσταση των Λέτο και Χριστοδουλόπουλο στην επίθεση.

– Βάσει νόμου, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι δεν θα διατεθούν εισιτήρια για τους φιλάθλους του Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα της Κυριακής.

Πηγή: sport-fm.gr